lauantai 14. toukokuuta 2016

Helpot palmikkosukat

Ostin jokin aika sitten sukkalankapaketin, jossa oli erilaisia ohuita sukkalankoja. Joukossa oli muun muassa kaksi kokonaista 50 gramman kerää keltaista Nettle Sock Onion-sukkalankaa, oletettavasti väri 1016. Siis ihan kauhean ohutta lankaa! 2,5 puikotkin tuntuivat ihan järjettömän kapeilta.

Lanka on ihanan pehmeää ja tiesin heti kenelle ryhdyn sukkia neulomaan. Mummin lempiväri on keltainen ja äitienpäivälahjaksi sukat on juuri sopivat. Ensimmäisiksi palmikkosukiksi näistä tuli oikein hienot ja nyt uskallan kokeilla myös muita malleja. Sukat ovat omaan jalkaani hieman reilut, joten kuvissa siksi hieman kupruilevat. Saajalleen olivat onneksi juuri sopivat.

Mallina on ihan perussukka ja yksi palmikkokuvio ulkosyrjässä melkein kärkeen asti. Nämä ei nyt ihan äitienpäiväksi valmistuneetkaan, koska lanka on ohutta ja olen hidas neulomaan. En tiedä onko muilla myös samaa ongelmaa neuloessa, että rakas kissa tai kaksi haluaa aina rapsutuksia kun yritän neuloa.. Joten sukan teko keskeytyy jatkuvasti. Onneksi karvapallerot jättävät yleensä langat muuten rauhaan ja vain harvoin tarvitsee onkia niitä kissan tassuista tai suusta. :)


1 kommentti: