lauantai 25. kesäkuuta 2016

Eripari raitasukat

Olen aikaisemminkin maininnut, että koen kovin tylsänä kahden samanlaisen villasukan neulomisen. Mutta nyt on pakko myöntää, että minua hieman häiritsee, että niin moni sukkaprojekti on samanaikaisesti kesken. Aion jatkossa pyrkiä tekemään sukkaparit valmiiksi ennen uuden aloittamista. Saa nähdä onnistuuko.

Sain juuri sopivasti juhannukseksi valmiiksi kaksi ns. eripariraitasukkaa ja näitä teki ihan mielellään. Ihanan kesäiset värit. Tosin taisin olla hieman muissa ajatuksissa näitä neuloessani, koska virheitä näissä on enemmän kuin laki sallii, enkä jaksanut korjata. Ei oikein onnistunut, kun samassa kohtaa tein sekä kavennuksia että värinvaihtamista. No, omaan jalkaan menevät hyvin myös pikkuvikaisina. Lahjaksi en kehtaisi kuitenkaan antaa.

Lankana Basic Hjertegarn, värit 7079 ja 29122. Tätä lankaa on ihan mukava neuloa. Hieman löysäkierteinen, joten välillä tökki puikoilla. Sopivan pehmeä, ainakin käyttämäni harmaat värit. Vihreäkin toivottavasti hieman pehmenee pesussa. Koska tykkään todella paljon pitää villasukkia ihan paljaassa jalassa, pitää langankin sopia siihen.

Hauskaa juhannusta!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti